Event

Fernisering i Vor Frue Kirke, København

 

Oplev Vor Frue Kirke i København forvandlet til et eventyrligt galleri fuld af tegninger og kunstværker, når 1000Drawings Copenhagen inviterer til den magiske én-aftensudstilling Night of a 1000Drawings.

 

Den 29. maj kl. 17.30 åbner dørene ind til tegninger og kunstværker fra gulv til loft. Alle udstillede værker er bidrag fra alverdens kreative sjæle, der i løbet af de sidste par måneder har tegnet og fotograferet, klippet og kreeret og derefter doneret deres kunst til 1000Drawings Copenhagen.

 

Sno dig gennem labyrinter af kunst og se, hvilke kunstværker, du vil have med hjem. Alt er nemlig til salg for 60 kr., uanset kunstner – kendt som ukendt. Samtidig støtter du en god sag. Vi tager imod kontanter og MobilePay.

 

Indtjeningen fra udstillingen går til at hjælpe børn og unge i Syrien, Tyrkiet og Libanon med at komme væk fra et udsat liv på gaden og få en basal skolegang.

 

Aftenen byder på musik, indslag og performances, og udenfor på Frue Plads er der boder med læskende og mættende lækkerier, så du ikke går sulten hjem.
Hold øje med siden, hvor det endelige program vil blive annonceret løbende.

 

Vil du også bidrage til udstillingen?

Se her, hvordan du kan lave dit eget tegneevent – og se her, hvordan du afleverer dine tegninger til os.

[action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”normal” text_font_weight=”700″ show_button=”yes” button_size=”medium” button_target=”_blank” background_color=”#085911″ button_text=”Like us on Facebook” button_link=”https://www.facebook.com/1000drawingscph” button_text_color=”#ffffff”]Hold dig opdateret….[/action]