Lav dit tegneevent

Lav dit tegneevent

Du har mulighed for at blive vært for dit helt eget tegne-event med 1000Drawings. Alle kan lave et tegne-event – også dig der ikke synes, du kan tegne. Det er helt op til dig at sætte rammen for dit event. Husk blot at tegningerne/værkerne skal have A5 format. Og 1000Drawings Copenhagen er selvfølgelig ikke kun for Københavnere – alle fra hele landet og fra udlandet kan donere deres værker. Det er blot selve udstillingen, der foregår i København.

[image_slider_no_space height=”350″ navigation_style=”light” highlight_active_image=”no” images=”380,385,379,386,404,316,317,325,416,417″]

Sådan gør du:

 

1. Planlæg

a. Offentligt eller privat event? Hvem vil du invitere?

Beslut dig for, om du vil lave et offentligt eller et privat event og omfanget for din begivenhed. Der er intet krav til hvor mange mennesker, der skal være til et tegne-event – det kan være for dig selv og din hund, for flere hundrede mennesker, eller for noget derimellem. Et tegne-event kan være privat, for eksempel i forbindelse med en familiemiddag eller en aften med vennerne, men det kan også være et åbent arrangement, såsom i en park, i din forening, på dit lokale bibliotek, på en café, til en nabokomsammen, i en kirke, på en skole osv. Det står dig altså fuldstændig frit for at vælge omfang og format. Hvis du har brug for inspiration, råd eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

b. Tema eller ej?

Beslut dig for om dit tegneevent skal have et tema. Det er intet krav fra vores side, men hvis du synes, der er et særligt tema, der skal danne ramme om dit event, er det en mulighed.

 

c. Dato, tid og sted?

 

Hvor og hvornår skal din begivenhed være? Hvilken stemning ønsker du at skabe? Og skal der foregå noget udover at tegne og kreere? Magien ligger i detaljerne. Overvej et fedt og anderledes sted, musik undervejs, og måske noget godt til ganen.

 

2. Forsyninger

Alle tegnesessioner har brug for blyanter, farvekridt, maling mv. og en masse A5 papir/baggrundmateriale at tegne og kreere på. 
Husk, at alt er muligt, så længe det er A5-format. Find ud af, hvordan du vil skaffe forsyninger til din begivenhed – og om gæsterne skal have noget med selv.

 

3. Invitér gæsterne

Send invitation ud til dem, du vil invitere. Husk at skrive, om du sørger for materialer, eller om dine gæster selv skal have med. Hvis du laver et offentligt event, sender du en mail til os med din invitation – så kommer dit event i vores kalender på hjemmesiden og Facebook. Promovér meget gerne dit event i dit netværk – opret et selvstændigt event på Facebook, send mails, lav en plakat eller andet.

 

4. Tegn løs

Hyg jer og ha det sjovt med at være kreative i hinanden selskab. Husk at tage billeder og del på vores instagram #1000drawingscph, så I kan inspirere andre til at gøre det samme.

 

5. Aflever tegningerne

Når I har været kreative, er det tid til at aflevere jeres kunst til 1000Drawings Copenhagen. På vores hjemmeside kan I læse, hvor I kan aflevere. Der er flere drop-off stationer rundt omkring i København. I kan også sende tegningerne til vores adresse hos Center for Konfliktløsning: Wesselsgade 2, st.

2200 København N

 

6. Se din tegning på udstilling

Kom forbi til fernisering på ”Night of a 1000 Drawings” i Vor Frue Kirke, København, se dit eget kunstværk og køb en andens med hjem. Udstillingen foregår over én aften den 29. maj 2019 kl. 17:30-22:00. Læs mere på vores Facebook side.

 

 

Hvis du ikke bor i København, så frygt ej – du kan stadig være med!

Sådan gør du:

  1. Placer din A5-kreation mellem 2 stykker pap (for at sikre rejsen)
  2. Læg den i en konvolut
  3. skriv med store bogstaver på konvolutten: FORSIGTIG! KUN PAPIR, BØJ IKKE!
  4. post det til os med sneglefart til c/o Center for Konfliktløsning: Wesselsgade 2, st.
    2200 København N
[action full_width=”no” type=”normal” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_text=”Kontakt os” background_color=”#ffedf8″ button_link=”/kontakt/”]Organiser dit eget tegneevent…[/action]

Se kalender for alle 1000Drawings events

[action full_width=”no” type=”normal” text_font_weight=”500″ show_button=”yes” button_size=”medium” background_color=”#028404″ button_text=”Se events” button_link=”https://www.facebook.com/pg/1000drawingscph/events/” button_text_color=”#ffffff”]Mød nye mennesker – vær kreativ – ha’ det sjovt. Find et tegneevent nær dig på vores Facebook Kalender her.[/action]